сряда, 4 юли 2012 г.

Обявяват корицата на Forge of Darkness от Стивън Ериксън, книгите за Малазан тръгват по $2.99



От 3 юли до 7 август, електронните версии на първите три книги от поредицата "Малазанска книга на мъртвите": "Лунните градини", "Дверите на скръбния дом" и "Спомени от лед" ще са налични за $2.99 всяка.

B&N: Gardens of the Moon, Night of Knives, и Deadhouse Gates
Amazon: Gardens of the Moon, Night of Knives, и Deadhouse Gates
Apple: Gardens of the Moon, Night of Knives, и Deadhouse Gates

Това не е единствената новост при поредицата за Малазан. По-долу можете да видите цялата корица на предстоящата да излезе Forge of Darkness от Стивън Ериксън! Ако сте пропуснали, сега е момента да влезете във вселената на Малазан. Ериксън се завръща тази есен с трилогия, чието действие се развива хилядолетия преди събитията в Малазанска Книга на Мъртвите.

Forge of Darkness представя на читателите Куралд Галаин, столицата на Мрака и разказва епичната история на свят, чиято съдба играе главна роля в оформянето света на Малазанската империя. Времената са неспокойни в Куралд Галаин, царството на Мрака, където Майката на Мрака управлява. Но тази древна земя някога е била дом но множество сили... и дори смъртта не е съвсем вечна. Героят на народа Вата Урусандър е насърчаван от последователите си да вземе ръката на Майката на Мрака, сключвайки брак, но нейният съпруг, Лорд Драконус се противопоставя на тези амбиции.

Предстоящият сблъсък предизвиква разделение в кралството, и докато слуховете за гражданска война се разпространяват, древна сила изниква от отдавна мъртвите морета. Попаднали между всичко това са Първите синове на Мрака - Аномандър, Андарист и Силкас Руин. Стивън Ериксън вдъхва живот на тази древна и важна приказка, развиваща се в света, който е създал в Малазанска книга на Мъртвите.


Източник: Tor.com

Ако този материал ви е харесал, можете да го препоръчате на повече хора като натиснете бутончетата под статията, „Like”-нете или споделите с приятели. Можете и да се абонирате за Facebook страницата на блога „Омагьосано време”. Така няма да изпуснете нито една нова публикация и ще откривате нови интересни неща свързани с книгите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...