неделя, 3 юни 2012 г.

Пролетен базар на книгата 2012


Ако още не сте посетили Пролетния базар на книгата в НДК в София имате малко оставащо време. Отличен ориентир за това какво да си купите има при колегата Христо Блажев
Аз го карах малко по-скромно и се сдобих с три много интересни книги. Ето кои:

Напоследък рядко чета нехудожествена литература и това заглавие е свежа глътка въздух. Прочита се супер бързо и почти на един дъх, което последно ми се случи с "Това не е краят на книгите". Тази книга ще отговори на всички въпроси, които е възможно да имате относно създаването на онлайн бизнес или проект и неговото развитие и монетизиране. Дори и да имате представа и познания по въпроса, ще може да откриете лични истории на успели и доказали се професионалисти и изобщо събрана на едно място информация, която иначе ще трябва да губите време и енергия да издирвате. Препоръчвам горещо.

"Легионът на прокълнатите" от Свен Хасел, до колкото разбрах преди да съм я прочел е нещо като исторически военен екшън/драма. Ще има окопи, стрелба, и всички прилежащи гадости, така че няма как да е лоша книга. Предполагам... Падам си по такъв тип истории, а и беше с намалена цена. Ще я видим колко струва реално.




Голям пропуск във фентъзи колекцията ми беше отсъствието на "Землемория" от Урсула Ле Гуин. В този том са събрани четирите романа "Магьосникът от Землемория", "Гробниците на Атуан", "Най-далечният бряг" и "Техану". Отново беше доста добра сделка. Мисля че вече имам пълната поредица, тъй като по-рано тази година се сдобих и със сборника "Приказки от Землемория", които съдържа разкази извън основната сюжетна линия на останалите книги.




0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...