неделя, 25 ноември 2012 г.

"Бойна звезда Галактика: Кръв и хром" (Battlestar Galactica: Blood & Chrome) (Безплатен онлайн сериал)

"Бойна звезда Галактика: Кръв и хром" (Battlestar Galactica: Blood & Chrome)

При голямата суша от интересна научна фантастика в киното и най-вече в телевизията, новият научнофантастичен сериал "Бойна звезда Галактика: Кръв и хром" (Battlestar Galactica: Blood & Chrome) е истинско удоволствие. Безплатният онлайн сериал се явява прикуъл на оригиналния и проследява главният герой Уилям Адама и участието му в Първата сайлонска война. В плейлиста по-долу можете да гледате безплатно всички излезли епизоди и да проверявате кога излизат следващите. So say we all!



Ако този материал ви е харесал, можете да го препоръчате на повече хора като натиснете бутончетата под статията, „Like”-нете или споделите с приятели. Можете и да се абонирате за Facebook страницата на блога „Омагьосано време”. Така няма да изпуснете нито една нова публикация и ще откривате нови интересни неща свързани с книгите.

5 коментара:

cellfourteen каза...

Интересно дали все пак ще успеят да го превърнат в телевизионен сериен прикуъл. Залагам си клубната карта на нърд, че са отрязали продуцентите, защото я няма голямата интрига кой ще победи във войната и са махнали точно това, което дразнеше най-много феновете - религиозната част. А Коукър е просто най-досадното мрънкало в историята на второстепенните герои :)

Unknown каза...

Виж, че е под шапката на Machinima и SyFy. Те не се и натискат да го продават на някоя голяма телевизия. Ще изкарат достатъчно от Youtube и от продажбата на DVD, според мен.

cellfourteen каза...

Нищо чудно. Засега не виждам друго освен стрейт милитъри сайфай и няма почти никакъв реален трагизъм или конфликт в героите, но е доста по-добре от Red Faction. Дано 7 и 8 уплътнят малко.

Unknown каза...

Да, при положение, че ще е 10 епизода вече трябва да уплътнят малко - за момента е леко елементарно. Но, хей - дават го безплатно, а май няма нищо друго подобно на хоризонта, така че I'll take what I can get at this point... :)

cellfourteen каза...

Не пропускам епизод :)

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...