вторник, 18 декември 2012 г.

Конкурс - Спечелете фентъзи романа "Недосегаем" от Кристиян Малинов

Нов български фентъзи роман Недосегаем от Кристиян Малинов
Знам, че някои от вас си падат по вампирски книги, върколаци и всичко друго де що е свръхестествено фентъзи. Точно за вас е и следният конкурс организиран от сайта All Serials. На този линк можете да видите условията и подробностите. С две думи, ако участвате имате шанса да спечелите книгата на младия български автор Кристиян Малинов "Недосегаем".
До колкото разбирам, сюжета е нещо като първата книга за Хари Потър, но големия лош Волдеморт е вампир. Явно книжката не е за изхвърляне щом някой се е наел да я издаде. Да откриете дали това е така оставям на вас ако спечелите конкурса. И ако спечелите да кажете, че аз съм ви пратил. :) Ето анотацията на романа:

Животът може да е много тежък за теб, когато родителите ти са мъртви, живееш само с по-големия си брат и притежаваш сили, за които дори не подозираш. Ако не ви се вярва, просто попитайте Крис Колт – той може да ви обясни всичко. В рамките на няколко месеца животът му тотално се обърква – родителите му загиват в самолетна катастрофа, от която само той оцелява, като по чудо. Никой не му дава отговорите, които иска, всичко започва да става подозрително.
Когато Крис си мисли, че нещата не могат да станат по-зле, Мат, по-големият брат на момчето, също загива след трагичен инцидент в изоставения градски лунапарк. Крис остава сам-самичък, без никаква подкрепа. Точно тогава получава странен и-мейл, в който го канят да се запише в Академия за свръхестествени и митологични същества “Безсмъртните”. И Крис се записва.
Там той открива нови приятели, започва нов живот, като забравя старата мъка по изгубеното си семейство. Но всичко това не трае дълго. Най-старият вампир на света също е загубил любимата си и връща Крис към реалността. Животът, който момчето познава, съвсем скоро ще се промени. Защо ли?

Ако този материал ви е харесал, можете да го препоръчате на повече хора като натиснете бутончетата под статията, „Like”-нете или споделите с приятели. Можете и да се абонирате за Facebook страницата на блога „Омагьосано време”. Така няма да изпуснете нито една нова публикация и ще откривате нови интересни неща свързани с книгите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...