петък, 20 април 2012 г.

Нови корици за "Вещерът" от Анджей Сапковски

     Не знам защо се радвам, тъй като вече съм чел поредицата, но факта, че три от книгите за Вещерът на Анджей Сапковски ще се сдобият с нови корици ме кефи много. Уточнявам, че става дума за американските издания.


Не знам какъв им е точно замисъла с този странен ред, който са избрали за книгите, но това е положението. Първата и третата книги от сагата ("Последното желание" и "Кръвта на елфите") ще са налични с новите си одежди скоро, а четвъртата The Time of Contempt (Време на презрение) ще излезе на американския пазар за първи път по-късно тази година. Може би искат да ги промотират като трилогия? 
     Интересно е, че стила на кориците е едно към едно със образа на вещера Гералт от компютърната игра The Witcher. Както и да е, според мен изглеждат страхотно.

П.П.: Сагата за вещера е един от малкото примери, в които ние тук сме получили преводни книги преди да излязат на английски :)


Източник: The Wertzone

Ако този материал ви е харесал, можете да го препоръчате на повече хора като натиснете бутончетата под статията, „Like”-нете или споделите с приятели. Можете и да се абонирате за Facebook страницата на блога „Омагьосано време”. Така няма да изпуснете нито една нова публикация и ще откривате нови интересни неща свързани с книгите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...