вторник, 17 април 2012 г.

Новият ви любим сайт за безплатни аудио книги

безплатни аудио книги на английски език за свалянеСайтът Podiobooks.com е страхотен с това, че обединява на едно място стотици безплатни аудио книги на английски език, публикувани под формата на подкасти от техните автори. Можете да търсите по жанр, а има и класации с популярни заглавия
Аз в момента съм захванал Криптата (The Crypt) от страхотния автор Скот Сиглър. От него в момента на български е издадена само Земно ядро. Това е жалко понеже пише добре и създава интересни неща. Освен това е доста активен онлайн и голяма част от книгите му може да се намерят безплатно или за малко пари. 
Преди да съм се отплеснал още повече, да се върнем към целта на този пост. :) След като сте си избрали дадена аудио книга от Podiobooks, просто трябва да скролнете надолу към края на страницата и там ще видите таблица със всичките епизоди от книгата. Свалянето става директно с кликане върху заглавието на главата/епизода. Форматът на файловете е MP3, така че ще може да ги слушате дори и на тостера на баба ви. 
Количеството налични книги е доста впечатляващо. Чак не му се вярва на човек, че по легален начин може да има толкова безплатни аудио книги на едно място, които са съвременни и нови, а не от миналия век с изтекли авторски права. Единствения недостатък, който намирам е, че книгите са само на английски език. 
Възползвайте се сега, докато не е влязла в сила някоя ACTA, SOPA, PIPA или CISPA...


0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...